Joëll Sambo
Workcation

Passie voor interieur en design, dat is wat mij kenmerkt. Mijn naam is Joell Sambo, Eigenaar van Excellence design. Uw interesse in onze firma maakt mij enthousiast Ik ben er van overtuigd het verschil te maken door onze persoonlijke, transparante en vakkundige aanpak.

Joëll Sambo, Eigenaar van Excellence Design

Onze missie vanaf het begin

Eiken-traprenovatie.com is een onderdeel van Excellence Design.
Excellence design heeft inmiddels een royale klantenportefeuille verspreid over Nederland en België op het gebied van traprenovatie en interieurvormgeving. Eiken-traprenovatie.com is een ambitieuze onderneming welke onderscheidend is door zijn kwalitatieve producten, partners en vakmannen.
Door mijn jarenlange ervaring binnen de houtbranche als monteur, ontwerper en verkoper zag ik veel aspecten die anders konden. Voornamelijk met het oog op kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.
Onze visie is eiken-traprenovatie aan te bieden tegen een betaalbare prijs waarbij u niet hoeft in te boeten op kwaliteit, vakmanschap en service.
Wij blijven innovatief en streven er naar een duurzaam en een dynamisch bedrijf te zijn. Wij specialiseren ons specifiek op traprenovatie met natuurlijk eikenhout en beschikken over een eigen plaatsingsdienst die bestaat uit een team van vakmannen met een passie voor hout en jarenlange ervaring.
Daarnaast hebben we een selectief dealerbeleid waardoor we exclusiviteit bieden. Hierdoor staat service voorop en is het contact met klanten persoonlijk.
Wij ondersteunen de doe-het-zelver en leveren ook aan professionals.
Over het algemeen is de branche waarin we ons begeven vrij traditioneel.
Ik wil qua uitstraling juist onderscheidend zijn, dit resulteert zich onder andere in een eigentijdse manier van presenteren.
Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze of zou u graag willen samenwerken?
Geef ons gerust een belletje of vulHIERhet contactformulier in.
Wij helpen u graag verder.
Onze
Projecten

Bent u benieuwt naar ons werk of zoekt u inspiratie voor uw eigen project. Wij zijn actief op onderstaande social media.

stairs showcase image
stairs showcase image
stairs showcase image
stairs showcase image
stairs showcase image
stairs showcase image

Waarom voor ons kiezen?

Scherpe prijzen

Wij hebben een goede relatie met onze leveranciers, de lijnen zijn kort.
Hierdoor kunnen we snel schakelen en onze producten tegen een scherpe prijs aanbieden.
geen verborgen kosten
alle getoonde prijzen incl. btw

Kwalitatieve materialen

Wij willen dat u kunt kiezen uit de beste materialen om mee te werken zo dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw trap.
Onze leveranciers zijn met zijn met zorg uitgekozen, de producen die wij aanbieden voldoen aan onze hoge voorwaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Geen verborgen kosten

duidelijke prijzen
plaatsing op offerte basis

Klantgerichtheid

Wij geven een hoge prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten en zijn zeer service gericht.
Ook voor de doe-het-zelver staan wij klaar, Wij beantwoorden graag uw praktische vragen om uw klusproject te doen slagen!
Logo

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

of stel uw vraag via onze Contact pagina zoals nu voorzien.

Is mijn trap geschikt voor traprenovatie?
Maakt u zich geen zorgen, 9 van de 10 woningen hebben een bestaande trap die geschikt is voor eiken traprenovatie.
Wij renoveren trappen van hout, staal, beton, en betegelde trappen. Voor iedere trap maken wij een passende oplossing.
Heb ik uw interesse gewekt? Neemhiercontact met ons op, wij sturen graag onze vertegenwoordiger bij u langs.
Wat is het voordeel van eiken traprenovatiepanelen?
Het voordeel van deze toplaag is dat bij slijtage of beschadiging wij dit makkelijk kunnen herstellen.
Ook ondervinden de treden geen schade bij het doorslijten gedurende de jaren intensief gebruik. Uw trap krijgt een warme natuurlijke uitstraling.
Door de structuur van het eikenhout krijgt de trede meer anti-slip, uw trap is hier door minder glad. Eiken traprenovatiepanelen kunnen in de zelfde kleur afgewerkt worden als uw parketvloer.
Waarom kiezen voor eiken-traprenovatie.com?
Eiken traprenovatie is ontstaan uit een passie voor hout. Wij werken al jarenlang met onze eigen producten. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen zeggen dat we 100% achter ons assortiment staan.
Ook werken wij uitsluitend met traprenovatie panelen en vloeren met een hoge kwaliteit vervaardigd uit een basis van multiplex en een toplaag van massief eiken.
Vanuit de grote vraag naar onze producten hebben wij besloten een webshop te maken.
Deze hebben wij zo gebruiksvriendelijk mogelijk in gericht. We vinden het belangrijk onze klanten een goede service te bieden. Wij ondersteunen uw klusproject!
cookie
Deze site gebruikt alleen noodzakelijke cookies om uw gebruikerssessie op te slaan als deze bestaat. Door erop te klikken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.