Bekijk hier onze selectie natuurlijke kleuren van Floor service

Op deze pagina heeft u de mogelijkheid een of meerdere kleuren toe te voegen aan uw winkelmandje. Wij adviseren u de benodigdheden en accessoires ook te bekijken. Wilt u graag de eiken panelen op kleur bestellen?
Dit is mogelijk, bekijkhieronze voorwaarden.
Scroll naar beneden om ze allemaal te zien!
Deze olie is speciaal ontwikkeld voor parketvloeren en trappen die intensief gebruikt worden.
Door uw trap af te werken met Floorservice hardwas-olie pro is deze gegarandeerd van een hoge slijtvastheid.
Deze 2 componenten olie is uitstekend te gebruiken op trappen en vloeren die binnen een korte tijd weer intensief gebruikt moeten worden, wilt u hier meer info overklik hier.
Floor service hardwas-olie Pro verdiept de natuurlijke structuur en de kleur van de behandelde oppervlakte.
De olie dringt diep door in het hout zonder de poriën af te sluiten, Hierdoor blijft het hout ademen en behoudt het zijn unieke structuur
De toevoeging van kiezelzuur maakt de vloer waterafstotend.
Onze hard-wasolie voldoet aan de antislip normering R9
Het is een oplosmiddelvrije vloerolie, op basis van plantaardige olien en wassen.
Tevens is het behandelde oppervlak vrij van emissies van organische oplosmiddelen en daardoor veilig voor mens en milieu.
Wilt u meer weten? of bent u benieuwt naar de goede eigenschappen van floor service hard-wasolie 2K Pro?Klik Hiervoor de product informatie.

ALLES WAT U NODIG HEBT

Kernpunten

single-can
multiple-cans

Slijtvast

Natuurlijke kleur

Antislip normering R9

Water afstotend

Behoud natuurlijke structuur

Veilig voor mens en milieu

Gebruiksvriendelijk

100% oplosmiddelvrij

Alle Kleuren

Let Op!
De getoonde kleuren zijn voorbeelden van gekleurde Hardwasolie 2K op eiken rustiek. De uitstraling en daarmee het eindresultaat is sterk afhankelijk van de sortering en voorbehandeling van het eikenhout. Omdat hout een natuurproduct is kunnen deze kleuren afwijken van onze visuals. Eiken-traprenovatie.com is daarom niet verantwoordelijk voor enige kleur afwijkingen, Daarom adviseren wij u met klem vooraf een test uit te voeren om de kleur en het gewenste eindresultaat te bepalen. Wilt u graag kleur advies? Aarzel niet omcontactmet ons op te nemen. Onze adviseur helpt u graag verder.
Logo

Heb je je favoriete kleur gevonden?Vergeet niet de benodigde accessoires voor het aanbrengen van de olie.

Logo
Offer CTA

Heeft u keuzenstress?

Wij snappen dat een kleur kiezen vanuit een foto best lastig kan zijn. Een nieuwe stalenwaaier aankopen om er vervolgens maar een keer gebruik van te maken vinden wij ver gezocht. Daarom hebben wij een bruikleen service opgezet voor het gebruik van onze eigen stalenwaaiers. U kunt deze bestellen in onze webshop en retour sturen wanneer u een keuze hebt kunnen maken.
Heeft u liever dat wij persoonlijk langs komen om u te adviseren naar de mogelijkheden vulhierhet contactformulier in, Onze adviseur komt graag bij u langs.

Logo

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

of stel uw vraag via onze Contact pagina zoals nu voorzien.

Ik ben een echte doe-het-zelver maar heb graag nog wat uitleg voor het verwerken van jullie olie.
Wij helpen jou graag met deze vraag, bekijkhieronze gebruikshandleiding voor het toe passen van floor service hard-wasolie 2K Pro.
Ik zie het niet zitten mijn eigen trede's te olien, kan ik mijn bestelling in kleur laten leveren.?
Wij bieden de service uw panelen voor af te behandelen in een verkozen kleur. Klik hieren geef aan welke kleur u graag wenst, deze zal bij uw bestelling verwerkt worden.
Hoe veel olie moet ik bestellen?
Wij snappen dat het lastig kan zijn een inschatting te maken hoeveel olie je moet bestellen voor jou project. Omdat iedere bestelling anders kan zijn hebben wij hieraanvullende informatie.
cookie
Deze site gebruikt alleen noodzakelijke cookies om uw gebruikerssessie op te slaan als deze bestaat. Door erop te klikken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.