Image for stairs

Bereken hier uw offerte

Wij kunnen de volledige traprenovatie voor u uit handen nemen. Omdat elke situatie anders kan zijn en er veel verschillende soorten trappen bestaan hebben wij onderstaande gegevens van u nodig om u een indicatie te geven van de prijs.
Daarna zal onze adviseur langs komen om de bestaande situatie te bekijken, De offerte in detail te bespreken en samen met u de kleur te bepalen. Eiken-traprenovatie.com beschikt over een team met vakmensen die passie hebben voor hun vak. Bent u benieuwt naar ons voorstel?
Vul onderstaande vragenlijst in en wij nemen snel contact met u op.

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel

Klik of sleep afbeeldingen hier om ze te uploaden.

Om de indicatie van de prijs zo scherp mogelijk te krijgen zou het helpen om een foto van de huidige situatie mee te sturen.
Optioneel
Let Op!
Omdat we van u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om bovenstaande aanvraag met u door te spreken. mocht u dit niet wensen kunt u dit vermelden in de bovenstaande tekstbalk
cookie
Deze site gebruikt alleen noodzakelijke cookies om uw gebruikerssessie op te slaan als deze bestaat. Door erop te klikken, gaat u akkoord met ons privacybeleid.